Logo Voetbalblog
‘Feyenoord moet Guidetti terughalen’
© Pro Shots

december 2017 • Transfers

‘Feyenoord moet Guidetti terughalen’

Feyenoord mocht zaterdag dan zijn eerste thuiszege sinds 23 september boeken, die vijfde plaats in de Eredivisie is niet wat Rotterdam in gedachten had voor de huidige landskampioen.

Journalist en Rotterdammer Emile Schelvis weet wel wie Feyenoord wat meer schwung kan geven. “Dit Feyenoord heeft nu iets nodig in mentale zin. Iedere keer weer spookt die naam door mijn hoofd: Guidetti”, betoogt de analist bij RTV Rijnmond. “Hij komt niet meer aan de bak bij Celta de Vigo en kan ervoor zorgen dat er iets gebeurt. Gewoon, om die hele ploeg weer een boost te geven.”

Volgens Schelvis is er nu niemand die Feyenoord over het dode spoor kan trekken. “Laat dan iemand komen die er onbevangen tegenaan gaat, het hart van de supporters al heeft en een beetje schijt heeft aan alles. Iemand die zegt: Je speelt bij Feyenoord, je speelt in De Kuip, wij zijn hier de baas.

Guidetti wordt niet voor het eerst in verband gebracht met een terugkeer naar Rotterdam, maar de Zweed koos steeds voor een andere club. De spits speelde in het seizoen 2011-2012 op huurbasis bij Feyenoord en maakte onder andere indruk met een hattrick in de 4-2 overwinning op Ajax.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog