Logo Voetbalblog
‘Juventus brengt bod van 85 miljoen uit op de Ligt’

juni 2019 • Transfers

‘Juventus brengt bod van 85 miljoen uit op de Ligt’

Volgens het Italiaanse Tuttosport heeft Juventus een bod van 85 miljoen uitgebracht op Matthijs de Ligt. De winnaar van de Golden Boy award wordt al langere tijd in verband gebracht met een transfer naar het buitenland. De Oude Dame hoopt met dit bod clubs als Manchester United, Bayern München, Paris Saint-Germain en Barcelona af te troeven. 

Juventus werd begin dit jaar al eerder in verband gebracht met de negentienjarige verdediger. In Turijn zou hij de opvolger moeten worden van de inmiddels 34-jarige Giorgio Chiellini. Lange tijd leek het erop alsof de Ligt, net als Frenkie de Jong, zou verkassen naar Barcelona. Echter vinden de Catalanen de verhoogde salariseisen van Mino Raiola te hoog, waardoor beide partijen in een impasse zijn beland. Hierdoor is de ploeg uit Turijn ‘optimistisch’ gestemd over de mogelijke komst van de aanvoerder van Ajax.

De Ligt kende als aanvoerder een succesvol seizoen met Ajax. Zo behaalde hij, ondermeer door Juventus uit te schakelen, de halve finale van de Champions League en wonnen de Amsterdammers bovendien de dubbel. De verdediger bereidt zich momenteel met Oranje voor op het finaletoernooi van de Nations League.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog