Logo Voetbalblog
Ook Excelsior hoopt nog op Van Persie
© Pro Shots

januari 2018 • Transfers

Ook Excelsior hoopt nog op Van Persie

Robin van Persie een kind van Feyenoord? Nope. De spits komt weliswaar uit Rotterdam, maar zijn loopbaan begon bij Excelsior. En de nummer 13 van de Eredivisie hoopt nu óók dat hij terugkomt.

Nee, het is natuurlijk niet zo dat Excelsior met Feyenoord om de handtekening van Van Persie strijdt. De club hoopt dat RvP met zijn terugkeer naar de Kuip ooit openstaat voor een terugkeer bij zijn allereerste liefde.

Nou ja, het is vooral Excelsior-voorzitter Simon Kelder die die hoop uitspreekt in het Algemeen Dagblad. Hij heeft nog veel contact met de 34-jarige goalgetter. “Of Robin nou in Engeland of Turkije zat, we spraken elkaar regelmatig.”

“Ik hoop nog altijd op een einde bij de club waar het voor Van Persie allemaal begon. Het kan nog. Met zijn cv ben je nooit te oud om bij Excelsior te spelen”, aldus Kelder, die zelfs een tribune op Woudestein naar Van Persie vernoemde.

Overigens is de terugkeer van Van Persie bij Feyenoord nog niet in kannen en kruiken. Toch hoopt Giovanni van Bronckhorst dat de aanvaller minuten kan maken tegen Ajax. Dan moet de Oranje-topscorer wel snel gepresenteerd worden, want de Klassieker wordt aankomend weekend gespeeld.

In zijn eerste periode voor de Rotterdamse club maakte Van Persie 21 doelpunten:

 

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog