Logo Voetbalblog
PSV haalt Afellay terug naar Eredivisie

juni 2019 • Transfers

PSV haalt Afellay terug naar Eredivisie

PSV heeft Ibrahim Afellay een contract voor één seizoen gegeven. De 33-jarige aanvaller trainde het voorbije seizoen met de Onder 19 van de Eindhovenaren om terug fit te worden.

Afellay vertrok 8,5 jaar geleden naar FC Barcelona. Na omzwervingen bij Schalke 04, Olympiacos en Stoke City keert hij terug naar de club waar het voor hem allemaal begon.

Technisch manager John de Jong laat aan de website van PSV weten dat Afellay een moeilijke periode achter de rug. De Jong wilt hem graag helpen bij de volgende stap en dat is spelen bij de A-selectie van de club.

Aan de clubwebsite van PSV verteld hij het volgende: ”Hij heeft onder begeleiding van één van onze fysio’s maandenlang keihard gewerkt om fit te worden. Bij PSV onder-19 heeft hij vervolgens de groepstraining opgepakt en ook dat ging prima.”

“Hij is nu toe aan de volgende stap en dat is trainen en spelen met een A-selectie. Ibi is een van ons en nog steeds een voetballer met veel kwaliteiten. Het is dus logisch dat wij hem deze kans bieden. We hebben er vertrouwen in dat het gaat lukken en daarom hebben we ook een optie in het contract opgenomen.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog