Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Fer, Pieters, Ziyech en De Ligt

juni 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Fer, Pieters, Ziyech en De Ligt

Dirk Kuyt en Rob Jansen worden in verband gebracht met het aankopen van een voetbalclub. Volgens verschillende Engelse bronnen zouden de twee samen met andere geïnteresseerden het noodlijdende Bolton Wanderers kopen. De club is sinds degradatie uit de Premier League in 2012 in een neerwaartse spiraal geraakt door financiële problemen.

Sky Deutschland meldt dat Borussia Dortmund een nieuw transferdoelwit heeft. De Borussen zijn volop bezig met het versterken van hun elftal. Na het aantrekken van Hummels, Hazard, Brandt en Schulz wil de club Ilkay Gundogan terughalen. De Duitse middenvelder weigert momenteel zijn contract bij Manchester City te verlengen.

De transfer van Romelu Lukaku naar Inter Milaan is nog niet rond. Dat meldt The Telegraph. De Belgische spits kan pas naar Italië gaan als Mauro Icardi de club uit Milaan heeft verlaten. Icardi wordt al maanden in verband gebracht met een vertrek naar Barcelona.

Liverpool blijft interesse hebben in Hachim Ziyech. De Marokkaan staat in belangstelling van verschillende grote Europese clubs en zal naar alle waarschijnlijkheid Ajax verlaten. Jürgen Klopp is een grote fan van de speler en heeft in het verleden meermaals te kennen gegeven interesse te hebben in de speler.

Volgens RMC Sport heeft Real Madrid concrete interesse in Matthijs de Ligt. Volgens de Spaanse berichten zou Barcelona helemaal out of the picture zijn voor een definitieve overstap. Hierdoor blijven enkel Juventus en Paris Saint Germain over als kanshebbers. De Madrilenen hebben gevraagd wat de eisen van de Ligt zijn en kijken of ze hierin een akkoord kunnen vinden. Zou de 19-jarige verdediger de overstap maken, zou hij al de zesde aanwinst van Real Madrid zijn.

Finn Stokkers kan zijn carrière voortzetten bij NAC Breda. Vorig seizoen kwam de spits 18 keer in actie voor Fortuna Sittard. De club liet eind vorige maand weten dat zijn contract niet verlengd zou worden.

Tonny Vilhena heeft zijn nieuwe club gevonden. De middenvelder heeft een akkoord bereikt met FC Krasnodar. Vilhena tekent er een contract voor vijf seizoenen. Om het gat op het middenveld te dichten heeft Feyenoord haar zinnen gezet op Leroy Fer.

Erik Pieters moet zoeken naar een nieuwe club. De 30-jarige verdediger zijn contract bij Stoke City loopt deze zomer af. Pieters kan naar Amiens in de Ligue 1 waar hij dit seizoen reeds aan verhuurd was. Een andere geïnteresseerde is het Turkse Denizlispor. Zelf hoopt de speler op een terugkeer naar PSV.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog