Logo Voetbalblog
Transfernieuwtjes: Van de Beek, Lozano, Vilhena en Ouwejan

juni 2019 • Transfers

Transfernieuwtjes: Van de Beek, Lozano, Vilhena en Ouwejan

Volgens de Franse sportkrant L’Équipe is Adrien Rabiot een doelwit voor Everton en Manchester United. De Franse middenvelder werd door zijn club PSG op non-actief gezet wegens aanslepende contractonderhandelingen. Zelf hoopt de middenvelder op een nieuwe werkgever die komend seizoen in de Champions League speelt.

Footballnews24 meldt dat Inter Milaan een bod van 50 miljoen euro voorbereid voor Donny Van de Beek. De middenvelder wordt al langer gevolg door de club uit Milaan. Andere clubs die interesse hebben in zijn diensten zijn Real Madrid, Juventus en Borussia Dortmund. De club uit Duitsland heeft een bod van 35 miljoen euro uitgebracht, echter zonder resultaat.

Paris Saint-Germain heeft zich gemengd in de race voor Romelu Lukaku. De bonkige spits van Manchester United staat naar verluidt in de belangstelling van Inter Milaan, maar de club uit Parijs zou hem ook graag willen toevoegen aan de selectie. Manchester United hoopt een bedrag rond de 90 miljoen te krijgen.

De transfersaga rond Hirving Lozano blijft aanslepen. PSV en Napoli zitten momenteel vast in de onderhandelingen. De club uit Eindhoven wilt 50 miljoen euro ontvangen, Napoli wilt ‘slechts’ 37 miljoen betalen.

Tonny Vilhena zou dicht bij een overstap naar het Turkse Fenerbahce staan. De Turkse club wilt haar selectie versterken en ziet in Vilhena een vaste basisspeler op het middenveld. Naast Vilhena zou de club ook Sven Van De Beek op huurbasis willen halen.

Volgens Duitse sportkrant Bild zou Paulo Dybala dicht bij een overstap naar Bayern Munchen staan. De Argentijn is sinds de komst van Cristiano Ronaldo niet meer de sterspeler van Juventus en zou op zoek zijn naar meer speeltijd. De Duitse Recordmeister zou rond de 80 miljoen moeten neerleggen voor Dybala.

AZ-speler Thomas Ouwejan staat in de belangstelling van Torino. De Italiaanse club is op zoek naar een nieuwe linksachter en heeft, volgens Tuttosport, haar zinnen gezet op de 22-jarige speler. Naar verluidt heeft Torino 13 miljoen euro over voor Ouwejan.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog