Logo Voetbalblog
Wordt De Boer bondscoach, of verleidt deze miljoenenclub hem?

december 2017 • Transfers

Wordt De Boer bondscoach, of verleidt deze miljoenenclub hem?

Frank de Boer is één van de grote gegadigden voor de vacature van Oranje-bondscoach, en de oud-verdediger liet maandag in Peptalk weten dat hij best oren heeft naar de job.

Tegelijkertijd heeft hij aangegeven elke dag op het veld te willen staan, iets dat in de positie van keuzeheer niet mogelijk is. Na mislukkingen bij Internazionale en Crystal Palace staan de mooie Europese clubs echter niet meer voor De Boer in de rij.

Mogelijk zet de voormalig Ajax-coach zijn loopbaan voort aan de andere kant van de wereld. Chinese media melden dat het vermogende Shanghai SIPG interesse heeft in de voormalig Ajax-trainer. De club zit zonder trainer nadat André Villas-Boas vertrok.

De Boer zou met een handtekening in Shanghai een vorstelijk salaris veiligstellen: Villas-Boas ontving 13 miljoen euro per jaar, terwijl sterspelers Oscar en Hulk per seizoen 20 miljoen verdienen. Sportief gezien is een overstap naar het oosten een stap omlaag, al liet De Boer zich als speler ook al verleiden tot een voetbalpensioen in Qatar.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog