Logo Voetbalblog
Het is een ware hel om in FIFA met je Eredivisie-cluppie te spelen
© EA Sports

oktober 2017 • Voetbalgames

Het is een ware hel om in FIFA met je Eredivisie-cluppie te spelen

Het leidt tot pijnlijke situaties voor mensen die wel stug hun favoriete cluppie kiezen in FIFA…

Je helden lijken niet

Je helden lijken niet

© EA Sports

Het is al jaren onderwerp van spot: de kolderieke manier waarop EA Sports onze Eredvisie-helden presenteert. Weet jij bijvoorbeeld wie bovenstaande Ajax-speler is? Nee, dat dachten we al.

Je speelt altijd tegen matige clubs

Matige clubs FIFA 18

© EA Sports

Als jouw club PEC Zwolle is, reken er dan maar niet op dat je online tegenover een club van faam komt te staan. Nee, je zult voornamelijk tegen ploegen uit Ierland en het oostblok aantreden. En dat is maar goed ook, want de PEC-spelers kunnen (in FIFA 18 althans) geen fatsoenlijke pass naar voren geven.

De commentatoren kennen de spelers niet

In het echie zou het bijzonder onprofessioneel zijn als commentatoren geen idee hadden wie er op het veld rondliep, maar niet in FIFA: speel je met ADO, dan zullen oorverdovende stiltes je te den deel vallen als je de bal rondspeelt. Dat maakt het er niet leuker op.

De beste ben je nooit

FIFA rage

© YouTube

Terwijl je vrienden tijdens een FIFA-toernooitje voor Borussia Dortmund of Real Madrid kiezen, pak jij gewoon FC Twente. Eén tip: doet het niet! Tenzij je over een ongelofelijke set FIFA-skills bezit (en je vrienden niet), zul je genadeloos in de pan worden gehakt. Keer op keer. En dat vindt niemand leuk.

BONUS: Career Mode is wél leuk

Zitten er dan helemaal geen voordelen aan het spelen met je favoriete cluppie in FIFA 18? Vooruit: Career Mode blijft best aardig. Niets leuker dan jouw middelmatige team te transformeren in een topclub. Al zal dat zeker niet gemakkelijk zijn…

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog