Logo Voetbalblog
Ronaldo heeft een geniale reactie als je 1 euro op hem biedt in FIFA 18
© YouTube

november 2017 • Voetbalgames

Ronaldo heeft een geniale reactie als je 1 euro op hem biedt in FIFA 18

Maar met het bieden van een eurootje gaat dat in ieder geval niet lukken, ontdekte Dream Team FC. Dat had je ze natuurlijk direct kunnen vertellen, maar de website was vooral benieuwd naar de reactie van Ronaldo op zo’n lachwekkend bod.

Voordat de Gouden Bal-winnaar überhaupt komt opdraven voor een gesprek, zit je eerst tegenover zijn trainer Zinedine Zidane. Als je hem 1 euro biedt, zijn de onderhandelingen meteen afgelopen. De temperamentvolle Zinedine briest dat dit zonde van zijn reis is en beent woedend weg.

Zidane boos in FIFA 18

© YouTube

Als je Zidane echter in het ongewisse laat over je plan, kom je alsnog tegenover Ronaldo te zitten. Bied je vervolgens opnieuw een eurootje, dan is ook CR7 daar niet van gediend. Zijn gezicht staat meteen op onweer, maar zijn manager blijft beleefd: “Dat gaat niet gebeuren. Misschien kruisen onze paden zich ooit nog.” Da’s wel een erg beschaafd antwoord voor zo’n schandalige transfersom…

Ronaldo boos in FIFA 18

© YouTube

Nou, dat hoef je dus niet te proberen. Nog even sparen als je je eigen Ronaldo wil, of je gebruikt dit trucje voor onbeperkt geld in Career Mode.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog