Logo Voetbalblog
“Jetro Willems kan in Madrid spelen”
© Pro Shots

februari 2016 • Voetbalnieuws

“Jetro Willems kan in Madrid spelen”

Bruggink denkt dat PSV genoegen gaat nemen met een gelijkspel: “Ik denk dat ze heel blij zijn met een 0-0. Daar zal PSV voor gaan.”

“Atlético ook ja”, gaat Bruggink verder. “Die gaan geen risico nemen om veel te forceren. Het wordt geen open wedstrijd. PSV zal niet veel weg willen geven en Atlético geeft al helemaal niets weg. Het kan wel eens een heel vervelend duel worden, maar dat is begrijpelijk. Normaal gesproken wordt deze ontmoeting pas in de tweede wedstrijd beslist.”

In gesprek met FOX Sports geeft de Nederlander toe benieuwd te zijn naar het optreden van Jetro Willems. “Als Jetro echt topfit is, zou hij in de toekomst in Madrid kunnen spelen”, voorspelt Bruggink. “Hij is nog jong, zijn positie is niet bij alle topclubs goed bezet en hij toont nu al soms die klasse die nodig is om ooit op dat topniveau te kunnen presteren. Daar geloof ik in.”

Bruggink print alvast een goed vooruitzicht: “Ik hoor dat Atlético misschien Diego Costa wil terughalen. Nou, die weet wel raad met de voorzetten van Jetro!”

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog