Logo Voetbalblog
De 5 schandalige acties van Kazim-Richards
© Pro Shots

januari 2016 • Voetbalnieuws

De 5 schandalige acties van Kazim-Richards

De gemankeerde spits van Feyenoord was vanaf de start betrokken bij meerdere, vervelende incidente. Wij pikken er vijf schandalige acties uit.

5. Mep aan Fischer

In zijn begintijd bij Feyenoord ontsnapte Colin Kazim-Richards aan een donkerrode kaart. Hij verkocht Sander Fischer tijdens de stadsderby tegen Excelsior een tik, maar werd niet gestraft.

Kazim-Richards geeft Sander Fischer mep

© YouTube

4. Fittie met Cillessen

Jasper en Cillessen en Colin Kazim-Richards zullen nooit vrienden worden. Tijdens de Klassieker van vorig seizoen hadden de twee het al aan de stok, maar gaf Kazim de schuld aan Cillessen: “Hij gaat een grens over.” Bij de eerste Klassieker van deze jaargang was het echter duidelijk Kazim die Cillessen opzocht. Ajax-assistent Hennie Spijkerman moest tussenbeide komen.

De 5 schandalige acties van Kazim-Richards

© Pro Shots

3. Mep aan Zakaria Labyad

Ook Zakaria Labyad ontkwam niet aan de vuisten van Kazim, al gebeurde dat na de wedstrijd. In de catacomben van het stadion verkocht de Engelse Turk Labyad een tik. De toenmalige Vitesse-aanvaller was niet bepaald onder de indruk: “Als een jongen van twee meter je een beuk geeft moet je eigenlijk liggen, toch?”

Kazim-Richards geeft Labyad mep

© Pro Shots

2. Scheldt Roda-publiek de huid vol

Roda JC-aanvoerder Gibril Sankoh waagde het om iets tegen Kazim te zeggen over zijn scheldpartijen tijdens de wedstrijd en dat zorgde verrassend genoeg voor een woedeuitbarsting bij de Feyenoord-spits, die nota bene op de bank zat. De voetballer had en passant nog een poëtische tekst voor het Roda-publiek: “Suck my dick, you pussy’s!”

1. Bedreigt journalist

Dit incident van afgelopen week was de welbekende druppel die de emmer deed overlopen. Kazim Kazim kon zich niet vinden in een kritisch artikel van journalist Mikos Gouka en liet dat met gevleugelde teksten aan de AD-man weten: “Jij gaat neer! Ik wacht om twee uur buiten op je. Nog één stap dichterbij en je gaat slapen.”

Kazim-Richards bedreigt journalist

© Pro Shots

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog