Logo Voetbalblog
Aanvaller keert terug naar Vitesse
© Pro Shots

juli 2016 • Voetbalnieuws

Aanvaller keert terug naar Vitesse

De Engelse ploeg verhuurde hem het afgelopen seizoen aan Real Betis. Van Wolfswinkel tekent een driejarig contract in Arnhem en gaat spelen met rugnummer 13.

De aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Vitesse en debuteerde op 5 april 2008. Hierna vertrok hij naar FC Utrecht, om vervolgens voor Sporting Lissabon, Norwich City, Saint-Etiénne en Real Betis te spelen.

“Vitesse is de club die mij in mijn jeugd kansen heeft geboden. Ook heb ik namens Vitesse in het betaald voetbal gedebuteerd en zoiets vergeet je nooit. Na verschillende buitenlandse avonturen kijk ik er naar uit om terug te keren op de Nederlandse velden”, laat Van Wolfswinkel weten op de clubwebsite.

“Ik hoop snel mijn draai te vinden en wil met goed spel en zo veel mogelijk doelpunten en assists belangrijk zijn voor Vitesse”, aldus de aanvaller. Technisch directeur Mo Allach is in zijn nopjes met de versterking. “Ricky is precies zo’n buitenkans waar we naar uit keken.”

“Ricky kent de club en de Nederlandse competitie. Hij staat te popelen om aan te sluiten bij de groep. Met deze versterking zijn we klaar voor de start van de competitie”, besluit Allach.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog