Logo Voetbalblog
ADO haalt El Khayati terug
© Pro Shots

augustus 2017 • Voetbalnieuws

ADO haalt El Khayati terug

De 28-jarige El Khayati speelde afgelopen half jaar op huurbasis voor ADO. Hij scoorde vijf keer in twaalf duels.

Na afgelopen seizoen keerde hij weer terug bij QPR, maar ADO wilde hem graag behouden. “Nasser heeft het niveau van het team afgelopen seizoen weten op te krikken. Hij is technisch zeer vaardig, werkt hard en heeft als aanvallende middenvelder een neusje voor de goal”, zegt manager voetbalzaken Jeffrey van As op de clubwebsite.

“Precies het type wat wij zochten”, vervolgt Van As. “Iedereen binnen de club was gecharmeerd van hem, dus hebben we er ook alles aan gedaan hem terug te halen naar het Cars Jeans Stadion. We zien uit naar drie mooie jaren.”

Ook El Khayati is blij met zijn terugkeer: “Eindelijk mag ik het groen-gele shirt weer aantrekken. Ik heb een geweldig half jaar bij ADO Den Haag beleefd. Ik heb echt een band opgebouwd met de spelers, staf, medewerkers en fans. Het was daarom altijd de intentie om hier te blijven, alleen was ik nog steeds eigendom van Queens Park Rangers.”

“Gelukkig zijn de clubs eruit gekomen. Dat ik voor drie jaar teken, geeft aan dat ik hier echt iets wil opbouwen. We kunnen de komende jaren wat moois neerzetten bij ADO Den Haag”, besluit El Khayati.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog