Logo Voetbalblog
Ajacied hoopt op Olympische Spelen
© Pro Shots

juni 2016 • Voetbalnieuws

Ajacied hoopt op Olympische Spelen

De Ajacied vertelt in gesprek met BILD dat hij hoopt geselecteerd te worden voor het Duitse elftal dat deelneemt aan het toernooi. De deelname van de vleugelaanvaller zou voor Ajax slecht uitkomen, aangezien de Amsterdammers in die periode voorronde Champions League moeten spelen.

“De Olympische Spelen zouden een hoogtepunt zijn. Coach Horst Hrubesch heeft mij in Amsterdam bezocht en mij bekeken. Als hij me selecteer, ben ik er graag bij”, aldus Younes.

Het is de vraag of Ajax toestemming zal geven voor de deelname van de Duitser. Als de vleugenspeler niet wordt geselecteerd of de Amsterdammers geen toestemming geven, zal Younes zich richten op de voorronde van de Champions League.

Een mogelijke tegenstander in de eventuele vierde voorronde van het miljoenenbal is de vorige club van de Duitser: Borussia Mönchengladbach. “Een terugkeer naar het Borussia-Park zou voor mij heel bijzonder zijn”, vertelt Younes.

“Maar ik kom ze liever in de kwartfinale tegen. Ik hoop namelijk van harte dat ook Gladbach de groepsfase haalt”, aldus de vleugelaanvaller.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog