Logo Voetbalblog
Update: Verwijten kosten El Ghazi plek in A-selectie
© Pro Shots

oktober 2016 • Voetbalnieuws

Update: Verwijten kosten El Ghazi plek in A-selectie

De buitenspeler ligt in de clinch met Ajax-trainer Peter Bosz en werd na een flinke woordenwisseling van de training gestuurd.

Dat meldt De Telegraaf. Het is niet bekend of El Ghazi en Bosz het inmiddels hebben bijgelegd of dat er na het weekend een gesprek volgt.

 

Update 21.17 uur:

Ajax laat weten dat Anwar El Ghazi uit de A-selectie van de Amsterdammers is gezet. De vleugelaanvaller kreeg vrijdag, voorafgaand aan de training, te horen dat hij ‘op sportieve gronden’ geen deel uitmaakt van de wedstrijdselectie voor zaterdag.

El Ghazi is tijdens de training weggestuurd vanwege zijn gedrag, aldus de club. De clubleiding heeft besloten om hem tot nader order buiten de eerste selectie te laten.

 

Update 29 oktober 19.30 uur:

De details van de ruzie tussen Anwar El Ghazi en Peter Bosz zijn uitgelekt. Volgens FOX Sports was de trainer sowieso al van plan om de vleugelspeler niet te selecteren voor het duel met Excelsior.

El Ghazi mocht vrijdag tijdens de training ook niet meedoen met de partijvorm van elf tegen elf. De aanvaller werd daarna boos en maakte verwijten richting Bosz. Daardoor werd hij weggestuurd en uit de selectie gezet.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog