Logo Voetbalblog
Update: Einde seizoen voor Cerny
© Pro Shots

oktober 2017 • Voetbalnieuws

Update: Einde seizoen voor Cerny

Cerny zakte bij het neerkomen door zijn rechterknie en ging vervolgens kermend van de pijn naar de grond.

De jonge aanvaller werd al huilend per brancard van het veld gedragen. Over de ernst van de kwetsuur is nog niets bekend.

 

Update 21.30 uur:

Het ziet er niet goed uit voor Vaclav Cerny. “Je hoopt natuurlijk het beste, maar het ziet er slecht uit. De komende dagen zal duidelijk worden wat hij precies mankeert”, liet trainer Marcel Keizer weten aan Ajax Life.

“Ik heb nu een heel slecht gevoel over de blessure van Vaclav. Ik zag het gebeuren en ik dacht dat het een pittige was. Nu in de kleedkamer zat hij met een brace, dus het is de komende dagen even afwachten.”

Ajax laat via Twitter weten dat de aanvaller ‘ogenschijnlijk zwaar knieletsel’ heeft opgelopen. De komende dagen zal onderzoek moeten uitwijzen wat er precies aan de hand is.

 

Update 26 oktober, 16.55 uur:

Vaclav Cerny heeft zijn voorste kruisbrand afgescheurd. Dat meldt Ajax via de officiële kanalen. De Tsjech komt dit seizoen niet meer in actie.

Cerny raakte in het bekerduel met De Dijk (1-4) geblesseerd en moest op een brancard van het veld. Donderdag werd hij uitgebreid onderzocht in het ziekenhuis

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog