Logo Voetbalblog
Ajax-aanvaller ontevreden over situatie
© Pro Shots

maart 2016 • Voetbalnieuws

Ajax-aanvaller ontevreden over situatie

In een interview met het Deense TV2 laat Fischer zich uit over zijn vorm: “Ik voel me goed. Ik voel me goed in vorm, in die zin dat ik niet op een minder niveau speel dan normaal.”

“Er worden andere spelers opgesteld bij Ajax en dat blijft waarschijnlijk voorlopig zo”, vertelt de Deense aanvaller. De kans lijkt groot dat Frank de Boer vasthoudt aan zijn vaste basiselftal. Fischer moet het doen met wat invalbeurten.

De aanvaller raakte niet alleen zijn basisplaats bij Ajax kwijt, maar ook voor Denemarken werd hij niet meer opgeroepen. Pas na blessuregevallen bij andere spelers werd hij deze week opgeroepen voor Jong Denemarken.

Fischer heeft last van ups en downs in zijn carrière: “Ik denk dat het gezond is. De ene maand is het helemaal top en de volgende maand is het iets minder. Ik  denk dat deze situaties je sterker maken.”

“Ik heb geleerd dat het in voetbal op en neer kan gaan”, aldus Fischer. “Het is belangrijk om de goede periodes te behouden, want dan ben je een echte topspeler. Als dat niet lukt, dan blijf je op en neer gaan.”

“Ik hoop dat ik dat kan leren. Volgende keer dat ik een opleving krijg, is het belangrijk om het niveau te handhaven.” Of Fischer ooit nog de topspeler wordt die velen in hem zagen is de grote vraag. “Ik ben een goede speler, dus het is niet de vraag of ik weer terug kom. Ik ben er gewoon moe van dat het niet nu gebeurt.”

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog