Logo Voetbalblog
‘Ajax denkt aan komst enfant terrible’
© Pro Shots

juli 2016 • Voetbalnieuws

‘Ajax denkt aan komst enfant terrible’

Er zijn al veel namen genoemd, maar transfergoeroe Gianluca Di Marzio van Sky Italia komt nu wel met een heel opvallende naam: Mario Balotelli.

De 25-jarige aanvaller stond ooit bekend als een groot talent, maar is nooit echt uit de verf gekomen. De Italiaan staat onder contract bij Liverpool, maar mag vertrekken.

Zaakwaarnemer Mino Raiola is hard op zoek naar een club waar Balotelli zijn loopbaan weer op het juiste spoor kan krijgen en volgens Di Marzio heeft de belangenbehartiger contact gehad met Marc Overmars.

De Italiaanse journalist beweert dat een samenwerking tussen de Amsterdammers en Balotelli mogelijk zou kunnen zijn, als de club zich weet te plaatsen voor de Champions League. Zonder deelname aan het miljoenenbal zou de spits sowieso geen interesse hebben.

Balotelli zou erg veel salaris moeten inleveren als hij aan de slag wil in de Eredivisie, maar de aanvaller zou daartoe bereid zijn, als hij zich weer in de kijker kan spelen. Het is niet bekend aan welke transfersom Liverpool denkt bij een verkoop van de Italiaan; zijn contract op Anfield loopt nog een jaar door.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog