Logo Voetbalblog
Ajax drukt transfergeruchten de kop in en deelt nieuw contract uit
© Pro Shots

maart 2019 • Voetbalnieuws

Ajax drukt transfergeruchten de kop in en deelt nieuw contract uit

Hij werd de afgelopen weken in verband gebracht met Arsenal, maar Ajax heeft het contract van Marc Overmars verlengd. De Raad van Commissarissen van de Amsterdamse club heeft plannen om de directeur voetbalzaken tot en met 30 juni 2024 vast te leggen.

Overmars kan bij de eerstvolgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders herbenoemd worden. “Marc Overmars liet ons weten sterk het gevoel te hebben nog niet klaar te zijn bij Ajax. Hij weet dat wij erg tevreden zijn over zijn functioneren. Hij heeft een enorme bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen die Ajax zowel sportief als financieel heeft doorgemaakt in de jaren waarin hij deel uitmaakt van de directie”, zegt president-commissaris Leen Meijaard op de website van de Amsterdammers.

Overmars, die sinds de zomer van 2012 onderdeel is van het directieteam van Ajax, heeft het naar zijn zin: “Er zijn bij Ajax nog genoeg uitdagingen en ik heb het hier naar mijn zin. We maken stappen met zowel de jeugdopleiding als met het eerste elftal. Sportief gezien willen we nog veel laten zien. Wat voor mij ook belangrijk is, is dat het prettig werken is met de mensen om mij heen. Daar haal ik plezier en voldoening uit.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog