Logo Voetbalblog
Ajax-huurling: “Dan ram ik die bal er gewoon in”
© Pro Shots

april 2016 • Voetbalnieuws

Ajax-huurling: “Dan ram ik die bal er gewoon in”

De Amsterdammers strijden samen met PSV om de titel, een strijd die waarschijnlijk beslist gaat worden door het doelsaldo. De gedachten gaan terug naar het seizoen 2006/2007, waarin Ajax één doelpunt te kort kwam. Jan Vertonghen was volgens vele de schuldige: een treffer van de RKC-huurling eerder in het seizoen kostte Ajax de titel.

El Azzouzi zal echter gewoon proberen zijn kansen te benutten. “Dan ram ik die bal er gewoon in”, vertelt de aanvaller tegen De Telegraaf. “Aan dat Vertonghen-scenario ben ik de laatste weken al vaak herinnerd.”

“En ook in dat geval kan Ajax de titel nog pakken, al ziet het er dan niet heel mooi uit. Ik hoop dat ze kampioen worden, maar zondag wil ik dat FC Twente wint. Dat is de club waar ik nu voor speel.”

De huurling weet dat de Ajax-supporters hem een doelpunt niet in dank zullen afnemen. “Maar dat hoort erbij. Dat is voetbal. Ik wil laten zien wat ik kan. Dan moet ik dus goed spelen, zodat ik volgend seizoen misschien weer terug naar Ajax kan. Ik wil altijd scoren, dus ook zondag”, besluit El Azzouzi.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog