Logo Voetbalblog
“Ajax is de perfecte club voor hem”
© Pro Shots

maart 2016 • Voetbalnieuws

“Ajax is de perfecte club voor hem”

“Mijn situatie is in veel opzichten vergelijkbaar met die van Vincent Janssen”, aldus Van Vossen in De Telegraaf. “Een strafschop nemen in dat magische stadion valt niet mee. Ik weet het nog als de dag van gisteren.”

“Maar als je dan scoort, is je naam in één keer gevestigd op Europees niveau. Dat zal Janssen ook gaan ervaren. Ik vind het ontzettend knap wat hij aan het doen is en dat hij tegen Engeland ‘gewoon’ achter de bal ging staan”, vertelt de 47-jarige oud-international.

De voormalige Ajacied ziet een goede toekomst weggelegd voor de huidige topscorer van de eredivisie: “Clubs als Chelsea en Manchester United hebben hem natuurlijk al in het vizier, maar ik vind dat hij eerst nog een tussenstap moet maken in Nederland.”

“Ajax is de perfecte club voor hem”, meent Van Vossen. “Op het moment dat je ook bij die club de druk aan kan en wekelijks goed presteert, dan kan hij daarna spelen waar hij wil. Ik zou het overigens ook heel onverstandig van Ajax vinden als ze nog niet met hem bezig zijn.”

“Met Janssen kunnen ze sinds Patrick Kluivert eindelijk weer een echte Ajax-spits binnenhalen. En ik gun het hem van harte”, besluit de oud-voetballer zijn verhaal.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog