Logo Voetbalblog
“Als Neymar aansluit, kan dat wat anders betekenen”
© Pro Shots

augustus 2017 • Voetbalnieuws

“Als Neymar aansluit, kan dat wat anders betekenen”

“Met name in de breedte, zodat we het op kunnen vangen als iemand wegvalt. Maar daar zijn we mee bezig”. aldus Keizer op de persconferentie in aanloop naar het duel met Heracles Almelo.

Volgens de oefenmeester kan er een streep door de naam van Mateo Barac, die de medische keuring niet zou hebben doorstaan: “Het laatste wat ik heb gehoord van Marc Overmars is dat het niet doorgaat. Waarom precies weet ik niet, ik ben geen arts.”

Luis Manuel Orejuela staat wel op het punt om een contract te tekenen. “Hij is in Nederland gearriveerd”, bevestigt Keizer. “Marc heeft hem lange tijd gevolgd, dus ik da ervan uit dat hij goed is.”

“Het is nu nog even afwachten wat er gaat gebeuren, maar voorlopig zijn we oké. Vaclav Cerny en Mateo Cassierra mogen zeker niet verhuurd worden. Als Neymar aansluit, kan dat natuurlijk weer wat anders betekenen”, grapt de trainer.

Keizer beschikt tegen Heracles Almelo over een nagenoeg fitte selectie; alleen Daley Sinkgraven is er niet bij. Het duel begint zaterdagavond om 20.45 uur.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog