Logo Voetbalblog
Atlético prijst PSV
© Pro Shots

februari 2016 • Voetbalnieuws

Atlético prijst PSV

Na afloop van het duel was er alleen maar lof voor PSV, ook van Atlético. “PSV deed het verdedigend geweldig”, vond Felipe Luis.

“We scoren moeilijk, dat bleek weer”, ging de linksback verder. “We kregen in de eerste helft twee kansen, maar waren niet kalm genoeg voor het doel. Nu zullen we er voor moeten zorgen dat we in de thuiswedstrijd scoren.”

Aanvaller Antoine Griezmann miste de grootste kans van de avond: “Ik kreeg een grote kans en het is balen dat die er niet in ging. Ik deed het niet goed en de keeper juist wel. We moeten ook in de tweede wedstrijd hard gaan werken.”

De Spanjaarden zijn volgens Luciano Vietto gewaagd aan PSV: “Ik denk niet dat er een favoriet is. Het is een gelijkspel geworden, dus het kan nog alle kanten op.”

Jeroen Zoet is met zijn fantastische reddingen voorpagina nieuws in Spanje. AS schrijft bijvoorbeeld dat Zoet de aanvallen van Atléti goed wist te pareren. “Er was geen klik in het Philips Stadion. Atlético en PSV konden geen controle krijgen over het spel.”

Een andere grote Spaanse krant, Marca, bekritiseert vooral de Spaanse ploeg: “Het team liet zien dat het met een serieus probleem kampt. Twintig minuten tegen tien man en twee kansen waar alleen de keeper nog kan redden, zouden tot goals moeten leiden. Maar niet bij dit Atlético.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog