Logo Voetbalblog
‘AZ bereikt persoonlijk akkoord met Jordy Clasie’

juni 2019 • Voetbalnieuws

‘AZ bereikt persoonlijk akkoord met Jordy Clasie’

AZ heeft volgens de Telegraaf een persoonlijk akkoord bereikt met Jordy Clasie. De club uit Alkmaar en de middenvelder zouden het eens zijn geworden over een vierjarig contract. Clasie is bij zijn club Southampton op een zijspoor beland en mag zodoende vertrekken bij the Saints.

Een transfer naar de nummer vier van de Eredivisie is volgens de krant echter nog niet in kannen en kruiken. De financiële verschillen zouden dermate fors zijn dat de clubs nog niet tot een overeenkomst zijn gekomen. Clasie zou met zijn contract in Alkmaar namelijk flink moeten inleveren ten opzichte van zijn salaris in Engeland. AZ hoopt daarom dat Southampton water bij de wijn wil doen, waardoor het salaris enigszins in de buurt komt van het inkomen waar Clasie recht op heeft. 

Clasie moet in Alkmaar de opvolger worden van de naar Utrecht vertrokken Adam Maher. De zeventienvoudig Oranje-international werd vorig seizoen door Southampton uitgeleend aan Feyenoord. Hij kwam hierin tot 23 wedstrijden en wist daarin één doelpunt te maken. 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog