Logo Voetbalblog
Bezoek een wedstrijd in de Engelse Premier League!

maart 2016 • Voetbalnieuws

Bezoek een wedstrijd in de Engelse Premier League!

 

Een wedstrijd bezoeken in de Engelse Premier League is voor velen een unieke ervaring die zij niet snel meer vergeten in hun leven. Bij equipovoetbalreizen.nl boek je in 3 simpele stappen zelf die onvergetelijke voetbalreis naar jouw favoriete Europese voetbalclub, inclusief vliegticket, hotel en wedstrijdkaart!

Dit seizoen is de Engelse competitie spectaculairder en spannender dan ooit. Op dit moment gaat Leicester City aan kop in de Premier League en dat is wel vrij verrassend te noemen.  Leicester City was vorig seizoen nog de zekere degradatiekandidaat, maar wist via een fabelachtige ontsnapping alsnog in de Premier League te blijven. Dit seizoen is de formatie van Claudio Ranieri echter niet te stoppen en staat Leicester al geruime tijd eerste met 5 punten voorsprong op de nummer twee. De club is in haar 132-jarige bestaan nog nooit kampioen geworden, maar dit jaar zou het wel eens kunnen gebeuren.

Het Manchester United van Daley Blind en Memphis Depay staat dit jaar onder leiding van Louis van Gaal. Met deze Nederlandse inbreng bij Manchester United is dit een populaire club onder de Nederlandse fans. Tevens is Old Trafford een spectaculair stadion die je zeker een keer gezien moet hebben. Aartsrivaal Manchester City voetbalt een stukje verderop en heeft ook een indrukwekkend stadion. Sfeer gegarandeerd dus. Equipo voetbalreizen biedt interessante voetbalreizen aan naar deze twee clubs, maar daarnaast nog naar veel meer Engelse clubs!

Zin gekregen in een voetbalreis samen met je vrienden! Scoor dan snel je voetbalreis via equipovoetbalreizen.nl en kies je team naar keuze. Gegarandeerd een topwedstrijd én topervaring!

Equipo voetbalreizen heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen en is daarmee de specialist in voetbalreizen!

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog