Logo Voetbalblog
Biseswar, held van Thessaloniki

mei 2019 • Voetbalnieuws

Biseswar, held van Thessaloniki

34 jaar, zolang hebben de club en supporters van PAOK Thessaloniki moeten wachten op een nieuwe landstitel. Deze titel is ook een grote verdienste van Ex-Feyenoord speler Diego Biseswar.

Met 10 goals en 10 assists in 37 wedstrijden is hij de clubtopschutter van dit seizoen. Biseswar speelt sinds 2016 bij de club uit Thessaloniki waar hij recent een nieuw contract voor 3 seizoenen tekende.

Aan voetbalzone vertelt hij: “Op deze leeftijd met drie jaar verlengen, is niet verkeerd. Ik ben pas 31 geworden, dus ik mag niet klagen. Ik ben hier met mijn vrouw en kinderen en het voelt goed. Het is een mooie stad, precies wat we voor ogen hebben om in het buitenland te wonen. Ik heb een goed gesprek met mijn vrouw en mijn familie gehad en daarna hebben we besloten om met drie jaar te verlengen. Uit dat contractvoorstel spreekt ook veel vertrouwen van de club.”

Op 11 mei krijgt de Tweekoppige Adelaar nog een kans om geschiedenis te schrijven. Dan staan ze in de finale van de Griekse beker tegenover AEK Athene. Indien PAOK de beker in de lucht mag steken zou dat voor de eerste keer in de clubgeschiedenis zijn. ‘

“De dubbel leeft wel in de groep, we zijn hongerig naar prijzen. We hebben hiervoor al twee cups gepakt, maar de dubbel… Ik weet niet wat er dan gaat gebeuren. Dat wil ik ook graag meemaken. Ik ben toch de eerste Nederlander die dit voor elkaar krijgt, dat is niet verkeerd”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog