Logo Voetbalblog
“Ik ben blij dat het bijna rond is”
© Pro Shots

juli 2016 • Voetbalnieuws

“Ik ben blij dat het bijna rond is”

De spits zal vrijdag in het vliegtuig stappen om de transfer af te ronden. In gesprek met onder meer het Algemeen Dagblad heeft Janssen laten weten dat AZ en de Spurs er zo goed als uit zijn.

De aanvaller verliet vrijdagochtend het trainingskamp van AZ. “Ik ben blij dat het nu bijna rond is”, zo liet Janssen weten volgens het eerdergenoemde medium. Eerder werd al bekend dat de Alkmaarders vandaag een akkoord verwachten.

Fred Grim, zijn oude trainer bij Almere City, feliciteerde Janssen alvast met de overstap: “Succes in Londen, Vincent!” De spits liet weten dat het nog niet zover is, maar dat de clubs nagenoeg rond zijn.

“Het is nog niet helemaal rond, maar ik train al niet meer bij AZ. De clubs zijn nu echt dicht bij een akkoord. Ik ga nu naar huis en wacht het verlossende telefoontje af”, aldus Janssen. “Er is veel op me af gekomen de laatste dagen. Ik ben blij dat het nu bijna rond is. Voor mij stond van begin af aan vast dat ik naar Spurs wilde.”

“De competitie spreekt mij aan en het plan van de trainer lijkt op het plan dat John van den Brom met mij hier bij AZ had een jaar geleden. Het is een prachtige club met een fantastisch nieuw stadion en enorm veel potentie. Iedereen die in mijn schoenen staat, zou deze stap maken”, meent de aanvaller.

Janssen is niet bang voor de concurrentiestrijd bij de Engelse ploeg: “Harry Kane? Mensen mogen zeggen wat ze willen, maar ik ben voor niemand bang. Hij is een geweldige spits, maar we zien vanzelf wel hoe het loopt. We kunnen elkaar goed aanvullen denk ik, ik kan ook veel van hem leren.”

De international is ook blij dat de deal goed is afgelopen voor de Alkmaarders. “We kunnen allebei blij zijn. We gaan elkaar de hand schudden”, besluit Janssen.

 

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog