Logo Voetbalblog
De Boer nieuwe trainer Crystal Palace
© Pro Shots

juni 2017 • Voetbalnieuws

De Boer nieuwe trainer Crystal Palace

“We hebben grondig onderzoek gedaan om zeker te weten dat we de goede manager zouden aanstellen. Ik ben heel blij dat we bij een manager van het kaliber van Frank zijn uitgekomen”, vertelt voorzitter Steve Parish bij de presentatie.

“Het is een fantastische maalpijl voor de club dat we een trainer als Frank hebben weten te strikken”, aldus Parish. De Boer volgt Sam Allardyce op. Onder Allardyce finishte Palace op de veertiende plaats.

“Een vriend van mij feliciteerde mij. Hij zei dat ik trots mocht zijn dat ik een van de twintig managers ben in de Premier League, de grootste competitie in de wereld. En zo voel ik mij ook”, vertelde een stralende De Boer.

“Ik heb mijn huiswerk gedaan en informatie verzameld over de club. En niet alleen over de spelers, maar ook over de achtergrond en de geschiedenis. Het is een club die verder kan groeien. Maar mijn eerste zorg is dat het een solide Premier League-club wordt, die niet steeds tegen degradatie hoeft te spelen. De vooruitzichten daarop zijn goed.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog