Logo Voetbalblog
“Met Bosz zie ik Ajax wel kampioen worden”
© Pro Shots

mei 2016 • Voetbalnieuws

“Met Bosz zie ik Ajax wel kampioen worden”

“Ik denk wel dat hem dat gaat lukken”, zegt Jordi Cruijff, sportief directeur van Maccabi Tel Aviv. “De Boer opvolgen zal niet makkelijk zijn. Maar iemand moet het doen. Dan denk ik dat Peter daar meer dan geschikt voor is.”

“Ook bij Maccabi Tel Aviv liet hij het team altijd voor de winst spelen. Altijd zorgde Bosz dat de restdefensie goed stond. Met de sentimenten dat hij een verleden heeft bij Feyenoord zal het ook wel goed komen”, aldus Cruijff in gesprek met Voetbal International.

“Hoewel het maar vijf maanden waren, heb ik goed met Peter en ook assistent-coach Hendrie Krüzen samengewerkt. Regelmatig vroeg hij naar mijn mening, om een voetbaldiscussie op gang te brengen.”

“Voor een sportief directeur is dat prettiger dan wanneer je deze zelf al dan niet ongevraagd moet verkondigen. En knap vind ik het dat hij zowel met ervaren als jonge spelers goed kon werken. Als Ajax een paar extra ervaren spelers erbij krijgt, zie ik ze onder Bosz wel kampioen worden. Want voor de selectie van PSV doen ze niets onder”, besluit Cruijff.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog