Logo Voetbalblog
Brands verwacht drukke zomer: “Niet geheimzinnig over doen”
© Pro Shots

juni 2017 • Voetbalnieuws

Brands verwacht drukke zomer: “Niet geheimzinnig over doen”

De Eindhovenaren hebben al een aantal spelers uitgezwaaid en daar zal het niet bij blijven. In gesprek met PSV TV licht hij alvast een tipje van de sluier op.

Héctor Moreno vertrok onlangs naar AS Roma, terwijl mogelijk ook Gastón Pereiro, Jeroen Zoet, Jetro Willems, Davy Pröpper en Andrés Guardado de deur van het Philips Stadion achter zich dichttrekken. Laatstgenoemde zou zelfs al akkoord zijn met Los Angeles FC.

Afgelopen maandag werd ook de eerste inkomende transfer bevestigd: Hirving Lozano werd gepresenteerd en zal binnenkort een contract tot de zomer van 2023 tekenen. Brands hoopt voor aankomend seizoen opnieuw te kunnen beschikken over Marco van Ginkel.

“We hoeven er niet geheimzinnig over te doen: Marco willen we er graag bijhouden op het middenveld”, aldus Brands over de middenvelder die al twee keer werd gehuurd van Chelsea.

Mogelijk haalt PSV ook nog een extra verdediger. “In eerste instantie keert Jordy (De Wijs, red.) terug van Excelsior. Anderzijds zit er misschien nog wat aan te komen met Jetro (Willems, red.). Daar zullen we ons op moeten voorbereiden”, klinkt het.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog