Logo Voetbalblog
“We moeten deze wedstrijd winnen”
© Pro Shots

maart 2016 • Voetbalnieuws

“We moeten deze wedstrijd winnen”

Van Gaal heeft veel kritiek gehad dit seizoen, velen wilde hem weg hebben en er werd al gespeculeerd over een mogelijk ontslag van de Amsterdammer. Nu het weer wat beter gaat met The Red Devils is het belangrijk voor van Gaal om deze vorm door te kunnen pakken tegen Liverpool.

“We moeten deze wedstrijd winnen. Het treffen tussen Manchester United en Liverpool is altijd groot en historisch, maar het is nu nóg groter, aangezien beide ploegen vechten voor een plaats in de Champions-League”, aldus van Gaal tegen de Engelse pers. De oefenmeester heeft al zijn wedstrijden tegen Liverpool gewonnen. Hier zaten twee duels op Anfield bij.

Ook merkte hij dat men zeer negatief is over de Europa-League. Zelf vindt hij de Europa-League wel belangrijk. “Tegen teams als Midtjylland zitten er gewoon 58.000 fans op de tribune, hoor. De supporters van Manchester United waarderen deze competitie wel. Ik denk dat er wel 75.000 toeschouwers aanwezig zullen zijn tegen Liverpool. Ook de uitwedstrijd zal wel uitverkocht zijn”, reageerde hij in een persconferentie naar aanleiding van het duel tegen The reds.

 

 

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog