Logo Voetbalblog
De 5 beste bookmaker bonussen voor jouw sportweddenschappen in oktober

mei 2021 • Voetbalnieuws

De 5 beste bookmaker bonussen voor jouw sportweddenschappen in oktober

De kogel is door de kerk! Op 1 april 2021, nee het was geen grap, trad de wet Kansspelen op afstand in werking. Hierdoor is online gokken op kansspelen eindelijk gereguleerd en legaal in Nederland. Dat is niet alles, op 1 oktober 2021 opent de Nederlandse gokmarkt zich voor nieuwe binnen -en buitenlandse bookmakers die beschikken over de Nederlandse goklicentie.

Heel wat nieuwe bookmakers zijn dus op komst, elk met hun bonussen om Nederlandse spelers aan te trekken. Als speler kan je een extra gift ontvangen van de bookmaker, in de vorm van een bonus, voor het vervullen van een bookmaker voorwaarde. Er zijn heel wat verschillende soorten bonussen. Voor de ene speler zullen stortingsbonussen interessant zijn, de andere speler zal een andere bonus verkiezen. Je wil als speler dus zeker zijn dat je in oktober kiest voor de bookmaker met de meest interessante bonus voor jou. Om jou te helpen, overlopen we kort de 5 meest populaire bookmaker bonussen. Als je meer informatie wil, kan je hier een gedetailleerd bookmaker bonus overzicht terugvinden van alle bonussen in Nederland.

De meest populaire bookmaker bonussen

  1. De stortingsbonus

Dit is een bonus die je als speler ontvangt wanneer je een bepaalde som stort op jouw account. Als je bijvoorbeeld €50 stort op jouw account, dan zal de bookmaker het bedrag verdubbelen op jouw account. Een interessante stortingsbonus kan jou dus heel wat extra krediet opleveren.

  1. De free bet bonus

Als speler ontvang je gratis weddenschappen als bonus. Er zijn twee soorten free bets. Soms zal je als speler vouchers ontvangen met een vaste som (€5 of €10) en deze kan je dan gebruiken om sportweddenschappen te plaatsen. In andere gevallen krijg je gratis speelkrediet als free bet. Dan kan je dus zelf bepalen hoeveel je wil inzetten met gratis krediet.

  1. De Cashback bonus

Dit is een soort risicovrije weddenschap die je kan gebruiken om jouw weddenschap te verzekeren. Als je een weddenschap plaatst met de cashback bonus en je verliest, dan zal de bookmaker jouw inzet terugstorten op jouw account. Ofwel in de vorm van free bets, ofwel in de vorm van echt geld.

  1. De mobiele bonus

Deze bonus is een cadeau voor de moderne speler. Als je als speler voor het eerst geld stort op jouw bookmaker account via de mobiele website van de bookmaker of via de bookmaker app, dan ontvang je een bonus. Dit soort bonus komt steeds vaker voor omdat steeds meer weddenschappen worden geplaatst via mobiele apparaten.

  1. De vriendenbonus

Dit is de bonus met de meest eenvoudige voorwaarde. Als een kennis van jou een account aanmaakt bij jouw bookmaker, en jou opgeeft als een referentie, dan zal jij daarvoor een vriendenbonus ontvangen. Meestal in de vorm van free bets.

Nieuwe bookmakers in Nederland

Als je zeker wil zijn dat de bookmaker die jij gekozen hebt volledig legaal is in Nederland, dan moet je controleren of de bookmaker over de nodige Nederlandse goklicentie beschikt. Voordat een nieuwe bookmaker de markt mag betreden, moet hij een aanvraag indienen bij de Nederlandse Kansspelautoriteit. Als de bookmaker over de Nederlandse licentie beschikt, dan heeft de Nederlandse overheid dus beslist dat deze bookmaker te vertrouwen is.

Speel altijd voorzichtig, zo blijft wedden op sport leuk.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog