Logo Voetbalblog
“De kans om door te gaan schat ik op 50%”
© Pro Shots

februari 2016 • Voetbalnieuws

“De kans om door te gaan schat ik op 50%”

De wedstrijd in het Philips Stadion zal niet gemakkelijk worden voor PSV, maar volgens Jan Kromkamp valt er wat te halen voor de Eindhovenaren.

Voormalig PSV-er Kromkamp uit zijn mening in het medium Helden: “PSV is absoluut niet kansloos. Ze zitten in een goede flow, de club draait goed en er is geen onrust zoals bij Feyenoord. Natuurlijk zullen ze het zwaar krijgen.”

Volgens de voormalig vleugelverdediger is er een PSV-speler die mee kan bij Atlético: “Atlético is een geslepen ploeg en heeft met Antoine Griezmann, Diego Godin en natuurlijk hun trainer Diego Simeone echte toppers in huis. Maar PSV heeft Andres Guardado, die doet niet onder voor de middenvelder van Atlético. De kans om door te gaan schat ik op vijftig procent.”

Kromkamp speelde zelf ook in de Champions League met PSV. “Wij stuitten op Arsenal in de achtste finales, ze waren net als nu een goed voetballende ploeg”, vertelt hij daarover. “Atlético is meer een vechtmachine, een echte knokploeg. Tegen Arsenal had PSV meer het eigen spelletje kunnen spelen, namelijk minder het spel maken en spelen vanuit de omschakeling. Daar zijn ze heel goed in en hebben ze ook de spelers voor.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog