Logo Voetbalblog
De vijf gouden regels voor het gokken op voetbal

april 2018 • Voetbalnieuws

De vijf gouden regels voor het gokken op voetbal

1.Gok nooit met geld wat je niet kan missen

Dit is toch wel de allerbelangrijkste regelen van het gokken. Zorg dat je nooit met geld gokt wat je nog ergens voor nodig hebt of (nog erger) in de schulden komt. Houdt altijd geld achter de hand voor onverwachte uitgaven.

2.Gok nooit emotioneel

Gok nooit op een wedstrijd waarbij je emotioneel betrokken bent. Speelt jouw favoriete ploeg? Zorg dan dat je niet op je ploeg gokt omdat je hoopt dat ze winnen.

3.Gok nooit op een ploeg waar je nog nooit van gehoord hebt

De odds zijn soms zeer aantrekkelijk maar uiteindelijk heb je (vaak) zelf de meeste kennis in huis. De meeste voetbal odds worden gebaseerd op statistieken, die laten niet zien als er een bepalende speler geschorst of geblesseerd is. Zeker bij ploegen waar je nog nooit van gehoord hebt of kennis van hebt is de kans groter dat je daarmee de mist in gaat.

4.Gok nooit tegen je wil in

Die ene vriend zegt dat hij héél zeker weet dat die ene ploeg gaat winnen terwijl jij denkt dat het een gelijkspel zal worden. Tegen je zin in zet je toch je geld op dat zijn ploeg zal winnen. Het wordt gelijk en je loopt daarmee net dat geld mis voor een gratis avondje stappen. Het eerste breukje in je vriendschap is ontstaan.

5.Gok nooit wanneer je onder invloed bent

Een hele avond aan het bier gezeten of sta je op een festival en heb je net iets genuttigd zorg dan dat je niet gaat gokken. Je kunt een flinke winst scoren door een lucky funbet te zetten maar meestal loopt het niet goed af met je geld dat je inzet als je onder invloed bent.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog