Logo Voetbalblog
Deze ploegen halen volgens de bookmakers de kwartfinale van het WK

juni 2018 • Voetbalnieuws

Deze ploegen halen volgens de bookmakers de kwartfinale van het WK

Vanaf zaterdag staan 4 dagen lang de achtste finales van het WK in Rusland op het programma. Bekijk het speelschema.

Wie goed voorspelt welke landen de kwartfinales halen, kan daar uiteraard weer mooie bedragen mee verdienen. Voetbalblog zocht uit welke landen volgens de bookmakers de kwartfinale halen.

Frankrijk

Als eerste gaan de bookmakers ervan uit dat het Frankrijk lukt om Argentinië te verslaan. De quotering voor winst van Frankrijk is ongeveer 2,4. Niet gek, als je ziet hoeveel moeite Argentinië had om de groepsfase te overleven. Dat lukte Frankrijk relatief eenvoudig. In de laatste groepswedstrijd kon het zich zelfs een salonremise veroorloven.

Uruguay

Ook Uruguay wordt in de kwartfinale verwacht, al liggen de quoteringen héél erg dicht bij elkaar. Zo staat Uruguay op ongeveer 2,8 en Portugal op 3,0. Dit duel zal waarschijnlijk echt een clash worden tussen Luis Suárez en Cristiano Ronaldo.

Spanje

Spanje had het in de groepsfase niet makkelijk, maar had uiteindelijk aan twee gelijke spelen en één zege genoeg om de achtste finales te bereiken. Volgens de bookmakers mag het halen van de kwartfinale geen enkel probleem zijn, gastland Rusland wordt kansloos geacht. De quotering voor Spanje is ongeveer 1,6, die van Rusland tussen de 6 en de 7.

Kroatië

Ook van Kroatië wordt verwacht dat het de kwartfinales eenvoudig haalt. Het gaf Argentinië een 3-0 pak slaag in de groepsfase. Denemarken is de volgende horde die de Kroaten moeten nemen. Bij een overwinning van Kroatië krijg je ongeveer 1,9 keer je inleg terug.

Brazilië

Van het duel tussen Brazilië en Mexico wordt ook weinig verwacht qua spanning. Brazilië zat in een eenvoudige poule en wist niet enorm te imponeren, maar toch krijg je bij winst op Brazilië slechts 1,5 keer je inzet terug.

België

De Belgen deden tegen Engeland hun sportieve plicht en werden groepswinnaar. Daardoor zitten ze nu wel aan de ‘moeilijke’ kant van het WK-schema, al is Japan de eerste tegenstander. Dat zou een zeer eenvoudige opgave moeten worden, aldus de bookmakers: de quotering van winst voor België is ongeveer 1,4.

Zwitserland

Meer spanning wordt verwacht in het duel tussen Zweden en Zwitserland. De verwachtingen liggen daar dicht bij elkaar, maar de kans dat de Zwitsers winnen, wordt net wat groter geschat. En dat terwijl de Zwitsers slechts één overwinning boekten in de groepsfase.

Engeland

Engeland koos ervoor om tegen België achterover te leunen, het wilde liever tweede worden in de poule. Dat zorgt ervoor dat de eerste opponent nu Colombia is. Een pittige tegenstander, al denken de bookmakers dat het wel mee zal vallen voor Engeland. Winst van Engeland levert je ongeveer 2 keer je inzet op.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog