Logo Voetbalblog
Dit is het speelschema voor de achtste finales van het WK

juni 2018 • Voetbalnieuws

Dit is het speelschema voor de achtste finales van het WK

De groepsfase zit er inmiddels op en dus is het tijd voor de knock-outfase. We moeten het vrijdag een dagje zonder WK-wedstrijden doen, maar gelukkig staan er daarna 4 dagen lang 2 wedstrijden op het programma. Het complete speelschema voor de achtste finales vind je hieronder:

Zaterdag 30 juni

We beginnen de achtste finales  van het WK met meteen de twee mooiste affiches. Frankrijk neemt het op tegen het tot nu toe tegenvallende Argentinië, waarna het ’s avonds de beurt is aan Uruguay en Portugal.

16.00 Frankrijk – Argentinië

20.00 Uruguay – Portugal

Zondag 1 juli

De Spanjaarden hebben het niet makkelijk dit WK en mogen zich in de achtste finales bewijzen tegen het thuisland. Ongetwijfeld een verhit duel! ’s Avonds staat op papier het minste affiche van de achtste finales op het programma: Kroatië tegen Denemarken.

16.00 Spanje – Rusland

20.00 Kroatië – Denemarken

Maandag 2 juli

Op de derde dag van de achtste finales is het ’s middags de beurt aan de Goddelijke Kanaries, zij nemen het op tegen Mexico. ’s Avonds komt België, dat groepswinnaar werd, het op tegen Japan.

16.00 Brazilië – Mexico

20.00 België – Japan

Dinsdag 3 juli

De laatste dag van de achtste finales. Hier treffen Zweden en Zwitserland elkaar. Ook Engeland komt in actie. De Engelsen wilden duidelijk geen groepswinnaar worden, om niet aan de ‘moeilijke’ kant van het speelschema terecht te komen. Ze moeten nu echter wel eerst Colombia verslaan.

16.00 Zweden – Zwitserland

20.00 Engeland – Colombia

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog