Logo Voetbalblog
Eredivisie is klaar, tijd voor de WK-poule

mei 2018 • Voetbalnieuws

Eredivisie is klaar, tijd voor de WK-poule

Het WK begint bijna, dus vul nu de gratis WK pool in en versla heel Nederland. Voorspel de uitslagen van de WK wedstrijden en de landen die ver gaan komen. Win mooie prijzen zoals een complete reis voor twee personen naar een wedstrijd van FC Barcelona. Je kunt ook een eigen vrienden pooltje maken. Meld je hier gratis aan.

Duitsland aan kop

Nederland doet dan wel niet mee, maar het WK is tóch spannend als je een WK pooltje invult. Al duizenden mensen doen mee aan de WK pool. Volgens 33% van de deelnemers gaat Duitsland het WK winnen, gevolgd door Frankrijk (19%) en Brazilie (15%).

Bij de bookmakers is Brazilië de favoriet om het WK te winnen (4x je inleg), gevolgd door Duitsland (5x), Frankrijk (6x) en Spanje (6x). Een echte super favoriet is er dus niet maar het lijkt wel tussen net genoemde landen te gaan. Welk land denk jij dat het WK voetbal 2018 in Rusland gaat winnen?

WK pool uitleg

Nadat je je hebt aangemeld vul je je voorspellingen in van de WK wedstrijden in de groepsfase en voorspel je welke landen er ver gaan komen. Tijdens het WK vul je de uitslagen van de WK wedstrijden die na de groepsfase worden gespeeld. Je krijgt 10 punten als je een uitslag perfect voorspelt. Zit je er (net) naast dan onvang je ook nog wat puntjes.

Je kunt eenvoudig zelf een eigen wk pooltje maken en hierin je vrienden, familie en collega’s uitnodigen. Want niks is leukers dan je vrienden te verslaan in je eigen pooltje! Verzin een leuke naam voor je eigen WK pool en nodig vervolgens iedereen uit die je mee wilt laten doen.

Eredivisie voetbalpoule

Doe ook mee aan de Eredivisie voetbalpoule en voorspel de uitslagen van de wedstrijden in de Eredivisie.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog