Logo Voetbalblog
eSporter Willem II kan niet tegen zijn verlies en pakt 5 keer rood
© YouTube

december 2017 • Voetbalnieuws

eSporter Willem II kan niet tegen zijn verlies en pakt 5 keer rood

We hebben er allemaal wel eens de pest in als we worden ingemaakt met FIFA, maar het verschil met een eSporter is dat er een camera op zijn neus staat.

Voor Daniël Kuipers, de eSporter van Willem II, ging het niet naar wens in een potje tegen ADO Den Haag. En dus maakte Daniël het dan maar op een andere manier interessant.

Door elke ADO-speler omver te schoffelen die op zijn pad kwam, om precies te zijn. Het leverde hem vijf keer rood op en de wedstrijd werd gestaakt. Maar niet voordat het 10-1 was geworden (mede door een bewuste eigen goal).

Hoewel de eDivisie-analisten er schande van spreken, zat Daniël er zelf niet mee. Als hij na de wedstrijd opstaat toont hij zelfs een brede glimlach. Ook Willem II verbindt verder geen consequenties aan de beschamende actie.

“Dit is niet iets om trots op te zijn, maar we gaan geen actie ondernemen”, zegt een woordvoerder tegen het AD. “Het gesprek houden we binnenskamers. We hebben uitleg gevraagd waarom hij op deze manier onderuit is gegaan. Het zal ongetwijfeld met het verloop van de wedstrijd te maken zal hebben.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog