Logo Voetbalblog
Lukaku had duistere reden om Everton te verlaten, onthult Everton-baas
© Pro Shots

januari 2018 • Voetbalnieuws

Lukaku had duistere reden om Everton te verlaten, onthult Everton-baas

Wij maar denken dat het in de voetbalwereld alleen om het geld draait. Nee hoor, Romelu Lukaku verliet Everton om een heel andere reden. En die reden is behoorlijk creepy.

Dat beweert althans Everton-baas Ferhad Moshiri. “Op een dag kwam zijn agent (Mino Raiola, red.) naar Finch Farm om het contract te ondertekenen”, tekent Het Laatste Nieuws op uit de mond van de directeur. “Lukaku was er ook bij. Tijdens de meeting moest hij zijn moeder bellen. Hij had van een voodoo-priester de boodschap gekregen dat hij naar Chelsea moest gaan.”

De spits nam die boodschap serieus, vervolgt Moshiri, want hij probeerde lange tijd een transfer naar Chelsea af te dwingen. Het werd uiteindelijk Manchester United, na wat telefoontjes van José Mourinho. Het transferbedrag van 85 miljoen was gigantisch.

Misschien dat de zwarte magie Lukaku tegenwerkt na zijn ‘nee’ tegen Chelsea, want de aanvaller heeft het bij United nog niet écht laten zien. Hij staat momenteel op 10 goals in 21 wedstrijden.

HLN meldt trouwens ook dat de spits baalt van de uitspraken van Moshiri. “Hij distantieert zich van die beweringen en onderzoekt nu of hij juridische stappen kan zetten. Romelu is katholiek en houdt zich niet bezig met voodoo of gelijkaardige praktijken”, aldus een woordvoerder van de Belg.

 

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog