Logo Voetbalblog
Excelsior trekt IJslandse doelman aan
© Pro Shots

augustus 2017 • Voetbalnieuws

Excelsior trekt IJslandse doelman aan

Het Zweedse Hammarby versterkte zich met Malmö-doelman Johan Wiland, waardoor Kristinsson zijn basisplek verloor.

Dat de doelman de club uit Stockholm gaat verlaten, is zeker. Zijn vertrekt werd eerder al bevestigd door Kristinsson en Hammarby zelf.

Eerder werd de IJslandse goalie al gelinkt aan Bristol City, maar nu lijkt Excelsior zich dus te gaan versterken met de 28-jarige keeper. Kristinsson is gratis op te halen bij Hammarby.

 

Update 31 augustus, 13.05 uur:

Ögmundur Kristinsson is definitief speler van Excelsior. De 28-jarige doelman komt over van Hammarby en tekent in Rotterdam een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

“De sfeer bij Excelsior bevalt me, het voelt als een familie”, vertelt de IJslander op de clubwebsite. “Ik heb net kennisgemaakt met de spelers en het lijken mij allemaal aardige gasten met veel ambitie. Wat ik over de club weet is dat ze ambitieus zijn en daar houd ik van. Met z’n allen een doel stellen en ergens vol voor gaan.”

“Of ik Excelsior al kende? De Eredivisie is in IJsland en Zweden natuurlijk een bekende competitie en die volg ik als voetballiefhebber ook wel”, vervolgt Kristinsson. “Het is niet de grootste club van Nederland, maar ze spelen wel al een aantal jaar in de Eredivisie.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog