Logo Voetbalblog
Familie Giggs slacht bondscoach: “Welshe team moet zijn vrouwen opsluiten”
© Pro Shots

januari 2018 • Voetbalnieuws

Familie Giggs slacht bondscoach: “Welshe team moet zijn vrouwen opsluiten”

Het was onvermijdelijk dat Ryan Giggs ooit bondscoach van zijn geboorteland Wales zou worden, en het is eindelijk zover. Eén dingetje alleen: zijn familie snapt niets van die keuze en kan de Manchester United-legende niet luchten of zien.

Dat heeft allemaal te maken met een slippertje dat de ex-voetballer jaren geleden beging. En niet zomaar een slippertje: hij dook het bed in met de toenmalige vrouw van zijn broer Rhodri. Een affaire die ruim acht jaar in het geheim voortduurde.

Het is hem nooit vergeven door zijn familie in Cardiff. Zijn vader schaamt zich dood voor zijn zoon, zo vertelt hij aan The Sun. “Ik kan me er zelfs niet toe dwingen om zijn naam uit te spreken. Ik noem hem de ex-voetballer. Als de oudste zou hij zijn broer moeten steunen en hem geen dolk in de rug steken.”

Ook zijn tante, die zichzelf overigens omschrijft als Gigg’s ‘favoriete tante’, is helemaal klaar met haar neef. “Het Welshe team moet haar vrouwen opsluiten. De grootste reden dat ik dat zeg is dat Ryan honderd familieleden heeft in Cardiff en niemand moet hem hier hebben. Hij veroorzaakte heel veel woede. Als ik hem zou zien zou ik ‘verrader, verrader, verrader’ zeggen, maar ik wil hem nooit meer zien.”

Beiden snappen niet dat Giggs verkozen is tot keuzeheer. “De bondscoach van Wales is iemand die gerespecteerd wordt en waar naar wordt opgekeken in de maatschappij”, vindt zijn vader. Het lijdend voorwerp zelf heeft altijd wijselijk zijn mond gehouden over de affaire. Ook nu geeft hij geen reactie op alle tumult. Giggs is nog altijd getrouwd, al gaan er verhalen de ronde dat hij seksverslaafd zou zijn.

https://www.instagram.com/p/uDs3EBoKYt/?tagged=natashagiggs

https://www.instagram.com/p/vo4nVikVlN/?tagged=natashagiggs

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog