Logo Voetbalblog
FC Groningen deelt verbeterd contract uit
© Pro Shots

juli 2016 • Voetbalnieuws

FC Groningen deelt verbeterd contract uit

De keeper speelt sinds 2014 bij Groningen en kwam tot dusver 85 keer in actie. “Wij zijn bijzonder goed te spreken over de ontwikkeling en prestaties van Sergio Padt”, zo laat manager technische zaken Peter Jeltema weten op de clubsite.

“Een goede en betrouwbare keeper geeft zekerheid en rust aan een team. Het belang van een sterke doelman mag duidelijk zijn”, aldus Jeltema. Door de verlenging voorkomt Groningen dat Padt volgend jaar transfervrij de deur uit zou lopen.

“Ik begrijp heel goed dat de club niet graag ziet dat ik uit mijn contract loop en transfervrij weg ga. Ik wilde hierin meedenken”, vertelt Padt. “Bovendien keep ik nu wekelijks in de Eredivisie en ben ik nog niet uitgeleerd in Groningen. Dit is dus goed voor de club en ook voor mijzelf.”

“Ik ben FC Groningen heel dankbaar dat de club mij in een moeilijke periode in België bij AA Gent heeft weggehaald. Voor mijn gevoel was dat op dat moment de redding van mijn carrière”, aldus de doelman. “Ik heb me in Groningen weer kunnen laten zien als keeper en me verder ontwikkeld. De club is altijd goed voor mij geweest en nu kan ik wat terugdoen.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog