Logo Voetbalblog
Feyenoord distantieert zich van uitspraken Kuyt
© Pro Shots

mei 2018 • Voetbalnieuws

Feyenoord distantieert zich van uitspraken Kuyt

Met verbazing heeft Feyenoord gereageerd op uitlatingen van clubheld Dirk Kuyt is zijn nieuwe boek ‘Het geloof in succes’, dat vandaag gepresenteerd wordt.

In het boek staan meerdere dingen waarvan de Rotterdammers zeggen dat het “zijn verhaal en vooral zijn herinneringen zijn. Dat is iets anders dan dat het werkelijk allemaal zo is gegaan. Velen die er bij waren, onder wie de technisch directeur en de hoofdtrainer, herkennen zich nadrukkelijk niet in hoe sommige zaken volgens hem zijn verlopen. We gaan er verder niet op in. Dat willen we niet. Wij koesteren vooral dat we samen kampioen zijn geworden”

Een opmerkelijk bericht, aangezien Kuyt een clubheld is in Rotterdam. Hij lijkt nu toch een schop na te geven aan zijn zo’n geliefde club, ondanks de successen die behaald werden vorig seizoen.

Kuyt zegt onder meer dat de kleedkamer ‘een speeltuin leek’. Hij zegt: “Spelers lagen letterlijk te rollebollen door de kleedkamer.” Ook zijn band met trainer van Bronckhorst was niet best: “Ik kon maar niet op één lijn met de trainer komen dat ik in deze fase misschien niet de beste, maar wel de belangrijkste speler was.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog