Logo Voetbalblog
‘Feyenoord wil zoon van clublegende inlijven’
© Pro Shots

november 2016 • Voetbalnieuws

‘Feyenoord wil zoon van clublegende inlijven’

Feyenoord zou interesse hebben in de 19-jarige Larsson, zo meldt Fotbollskanalen. De zoon van clublegende Henke Larsson scoorde zeven goals in 24 wedstrijden, maar degradeerde met Helsingborgs IF naar het tweede niveau in Zweden.

“Ik heb geen commentaar. Jordan heeft een goed seizoen achter de rug en we zullen zien wat er gebeurd”, laat directeur Mats-Ola Schulze weten. “Hij geniet nu van een welgediende vakantie en daarna heb ik een gesprek met hem.”

Op de vraag of Larsson jr. wil blijven of weg wil, geeft de directeur geen antwoord. Het eerdergenoemde medium laat weten dat Feyenoord de aanvaller al langer volgt.

Trainer Giovanni van Bronckhorst wilde Jordan al eerder inlijven, maar technisch directeur Martin van Geel leek het beter om de jongeling te laten ontwikkeling in de Zweedse Allsvenskan.

De familie Larsson kwam afgelopen weken vaak in het nieuws nadat HIF degradeerde. Na de kwalificatiewedstrijd tegen Halmstads BK werd Jordan door supporters van Helsingsborg aangevallen. Zijn vader was coach bij de ploeg, maar stapte eerder deze week op.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog