Logo Voetbalblog
“Ik ga Luuk plagen als Ajax kampioen wordt”
© Pro Shots

mei 2016 • Voetbalnieuws

“Ik ga Luuk plagen als Ajax kampioen wordt”

Sinds 2010 won een van de broers de landstitel: Luuk in 2010 en 2015 en Siem in 2011, 2012, 2013 en 2014 Aan die reeks kan dus zondag een einde komen. Koploper Ajax staat bovenaan op doelsaldo en neemt het zondag op tegen De Graafschap, terwijl PSV op bezoek gaat bij PEC Zwolle.

“Misschien dat het nog even spannend gaat worden op De Vijverberg”, vertelt De Jong in een interview met ELF Voetbal. “Ik hoop dat Ajax de titel wint. Ajax blijft gewoon mijn club. Het levert een beetje dubbel gevoel. Ik gun Luuk ook succes, maar als Ajax kampioen wordt ga ik hem wel even plagen hoor, haha.”

“Ik ga de ontknoping voor de televisie volgen”, zegt de middenvelder. “Ik kan helaas niet in Nederland zijn. Wij spelen zaterdag met Newcastle United tegen Aston Villa. Een hele belangrijke wedstrijd voor ons om in de Premier League te blijven.”

“De dag na een wedstrijd moeten wij altijd uitlopen op de club. Ik zou daardoor dus ook niet op tijd in Doetinchem of Zwolle kunnen zijn. Tot het einde van ons seizoen blijf ik sowieso in Newcastle”, besluit De Jong.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog