Logo Voetbalblog
Gratis Wedden op Champions League

september 2016 • Voetbalnieuws

Gratis Wedden op Champions League

Door goede contacten met verschillende Bookmakers kunnen Nederlanders en Belgen nu exclusief via de Gratis Wedden Bonus Pagina profiteren van gratis wedtegoed zonder het maken van een storting. Neem een kijkje op de pagina en wed gratis op Champions League of een andere competitie naar keuze!

Storten loont – Pak jouw stortingsbonus!
Een gratis wedtegoed is een mooie start om online te wedden bij een bookmaker maar als je overgaat tot het maken van een storting levert dit nóg meer mogelijkheden op. Zo zijn er vele bookmakers die als welkomstgeschenk een stortingsbonus bieden waarbij je tot € 300 gratis krijgt. Dit simpelweg door je aan te melden, een storting te maken en vervolgens krijg jij een bonus cadeau. Via WeddenBonus.com vind je alle informatie over deze Bookmaker Promoties en lees je exact hoe jij profiteert. De website wordt dagelijks geüpdatet zodat jij geen enkele actie mist!

Nieuw met Online Wedden? Probeer het!
Online Wedden is ongekend populair. Je kunt inzetten op alle denkbare weddenschappen, zowel voor de wedstrijd als tijdens de wedstrijd. Daarnaast zijn de quoteringen online vaak veel hoger in vergelijking met het standaard offline Toto formulier. Alle bookmakers op de website van WeddenBonus.com zijn getest en betrouwbaar en vele zijn zelfs in het Nederlands beschikbaar. Je kunt onder andere wedden met iDeal of een van de vele andere stortingsmethodes benutten. Om je gebruiksgemak te vergroten bieden veel bookmakers nu ook een mobiele app. Op die manier heb je geen pc of laptop meer nodig om te wedden, het kan nu direct en gratis via je mobiele telefoon. Probeer het nu uit met een gratis bonus of een stortingsbonus en win!

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog