Logo Voetbalblog
Groningen akkoord over vertrek Linssen
© Pro Shots

juli 2017 • Voetbalnieuws

Groningen akkoord over vertrek Linssen

Dat melden beide clubs via de officiële kanalen. Linssen stond in Groningen nog tot medio 2018 onder contract. In totaal speelde de aanvaller 70 officiële wedstrijden voor De Trots van het Noorden, waarin hij zestien maal doel trof.

“Bryan Linssen had een nog één jaar doorlopend contract bij ons. Een verlenging daarvan zat er voor beide partijen niet in. Bij ons bestond dan ook de wens om mee te werken aan een transfer bij een goede bieding”, legt manager technische zaken Peter Jeltema uit op de website van Groningen.

“Die kwam er van Vitesse. We zijn in onderhandeling gegaan en dat leidde snel tot deze uitkomst. Wij begrijpen heel goed dat Bryan een speler is, die aanspreekt bij ons publiek. Voor zover wij daarmee nog niet bezig waren, schakelen wij uiteraard door naar opvolging en dus versterking van onze aanval.”

De 26-jarige vleugelspeler is blij met zijn overstap: “Het gevoel bij Vitesse was gelijk goed en ik zie het als een stap vooruit. Net zoals in mijn hele carrière pak ik het stap voor stap aan. De visie van de club en de manier van voetballen spreken mij aan, net zoals dat we gaan uitkomen in de groepsfase van de Europa League.”

“Daarnaast is het ook weer wat dichter bij mijn familie en vrienden. Ik ben ontzettend blij om bij Vitesse aan te sluiten”, besluit Linssen op de website van de Arnhemmers.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog