Logo Voetbalblog
Groningen zet in op vertrek smaakmaker: “Voor alle partijen het beste”
© Pro Shots

oktober 2017 • Voetbalnieuws

Groningen zet in op vertrek smaakmaker: “Voor alle partijen het beste”

De clubleiding ergerde zich al langer aan de instelling en het gedrag van de 23-jarige Mahi, die tijdens de wedstrijden vooral uit was op eigen succes. “Hij mag voor een transfer spelen, maar hij vergat het teambelang”, vertelt algemeen directeur Hans Nijland aan Voetbal International.

De Noorderlingen zinspelen op een winters vertrek van de aanvaller.”Voor alle partijen is het het beste als het dan tot een transfer komt”, oordeelt Nijland, die niet in detail wil treden over het gedrag van Mahi.

“Maar het gaat niet om drie minuten te laat komen of omdat hij klootzak gezegd zou hebben tegen onze trainer. Hij heeft fatsoens- en gedragsnormen aan zijn laars gelapt. Er zijn grenzen overscheden.”

“Onze geloofwaardigheid stond op het spel. De spelersgroep verwachtte ook van ons dat wij zouden ingrijpen. Iedereen snapt dat wij onze clubtopscorer niet zomaar disciplinair straffen. Het is een vervelende situatie en dat hij een behoorlijke transferwaarde vertegenwoordigt maakt het nog vervelender”, besluit Nijland.

 

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog