Logo Voetbalblog
“Een haat-liefdeverhouding? Dat weet ik niet”
© Pro Shots

mei 2016 • Voetbalnieuws

“Een haat-liefdeverhouding? Dat weet ik niet”

Het eerste seizoen in Engeland liep echter niet zoals de aanvaller had gehoopt. In de Premier League wist Depay maar twee keer te scoren en zaterdag ontbrak hij in de wedstrijdselectie voor de finale van de FA Cup.

Dat zat de voormalig PSV’er behoorlijk dwars, maar hij hoeft het niet meer te bespreken met Van Gaal, die maandag werd ontslagen. “Een haat-liefdeverhouding? Dat weet ik niet”, zegt Depay in gesprek met De Telegraaf.

“Zo gaan de dingen in de voetballerij, in het leven. En daar leer je en word je sterker van”, reageert de aanvaller op het vertrek van Van Gaal. Depay denkt niet dat hij dankzij de trainer in de Premier League speelt.

“Dat was toch wel gelukt”, aldus de international. “Dat zeg ik omdat ik in mezelf geloof en hard werk.” José Mourinho wordt waarschijnlijk de opvolger van Van Gaal en Depay is ervan overtuigd dat de trainerswissel geen consequenties voor hem zal hebben.

De aanvaller gaat ervan uit dat hij komend seizoen nog gewoon in het shirt van United te bewonderen is. Volgens The Times krijgt Van Gaal een ‘oprotpremie’ van 5,8 miljoen euro mee.

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog