Logo Voetbalblog
Ten Hag niet te spreken over arbitrage en ADO: “Ze gingen over de schreef”
© Pro Shots

augustus 2017 • Voetbalnieuws

Ten Hag niet te spreken over arbitrage en ADO: “Ze gingen over de schreef”

De oefenmeester was tevreden met de drie punten, maar baalde van het harde spel van de tegenstander en van de arbitrage.

Utrecht won door goals van Cyriel Dessers (twee) en Sander van de Streek. “Desalniettemin ben ik niet helemaal tevreden”, begon Ten Hag voor de camera’s van FOX Sports.

“We hebben drie goals gemaakt, maar dat hadden er een paar meer kunnen zijn. En de eerlijkheid gebied te zeggen: we hadden er ook een paar tegen kunnen krijgen”, is de trainer kritisch op het spel van zijn eigen team.

Ten Hag was daarnaast ook pissig over het uitvallen van Yassin Ayoub en Anouar Kali. Beide middenvelders werden in de eerste helft de wedstrijd uitgeschopt: “En daar ben ik helemáál niet blij mee. We kunnen nog niets over die blessures zeggen, we wachten de diagnoses af. Maar Anouar loopt op krukken en Yassin heeft een dikke enkel. Het ziet er niet goed uit richting woensdag”, doelt Ten Hag op het Europa League-duel met Zenit Sint-Petersburg.

Ten Hag wees niet alleen ADO met de beschuldigende vinger, maar vooral naar de arbitrage. “Ik hou van mannelijk voetbal. Maar de manier waarop zij ons tegemoet traden… Ze gingen over de schreef. En dan moet de arbitrage ingrijpen. Of ik vind dat dat gebeurd is? Dat laat ik aan de kenners over.”

Tips of opmerkingen? Mail ons: redactie[at]goalsmedia[dot]nl

Logo Voetbalblog